mp3

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Πάμε ;




Έλα σήμερα να φύγουμε για μέρη στα οποία κανονικά δεν θα πηγαίναμε ποτέ, μόνο για σήμερα! Πιάσε με απ'το χέρι και πάμε μιά βόλτα απο'κείνες που μένουν αξέχαστες, μιά και μόνο μέρα αφιερωμένη στην ανεμελιά, χωρίς ρολόϊ, χωρίς να κοιτάει κανένας απ'τους δυό μας τον χρόνο.
Έλα να αφιερώσουμε μιά μέρα σε μας, μιά υπέροχη βόλτα με όλα αυτά που θέλουμε και ποτέ μας δεν τολμάμε, μιά ανούσια μέρα με όλα αυτά τα χαζά πράγματα που ποτέ μας δεν κάναμε.Έλα να προσθέσουμε μερικές ευτυχισμένες στιγμές στο βιβλίο της ζωής μας.
Να ξυπνήσουμε μαζί, να φτιάξουμε ζεστό καφέ, να με κρατάς στην αγκαλιά σου, να σου χαϊδεύω την πλάτη, να κάνουμε αγκαλίτσες στο κρεβάτι, να σε γαργαλάω, να κάνουμε μαζί μπάνιο, να χαλαρώσουμε στον καναπέ, να βγούμε παρέα στον ήλιο, να περπατήσουμε χεράκι, χεράκι σαν εκείνα τα ζευγάρια, τα κανονικά, που ευχαριστιούνται τον ερωτά τους, να χαζέψουμε την πόλη, να ερωτευτώ ξανά το προσωπό σου φωτισμένο κάτω από τις ηλιαχτίδες του ήλιου, να γυρίσουμε ξέπνοοι σπίτι, να μου δώσεις να φορέσω το πουκαμισό σου, να υποσχεθώ πως δεν θα στο λερώσω κι όταν θα μαγειρέψουμε κάτι μαζί για να φάμε να στο έχω σχεδόν καταστρέψει, αλλά να'ναι τέτοια η μέρα που να μην σε πειράζει, να βάλουμε μουσική και να χορέψουμε μέχρι να γίνει το φαγητό, να μυρίζουμε τις μυρωδιές από το φαγητό που δημιουργήσαμε και να κάνουμε σαν χαζά για το τέλειο δημιουργημά μας, να φάμε μαζί, να κάνουμε έρωτα, να ξανακάνουμε έρωτα.. Μέχρι να μας πάρει ο ύπνος αγκαλιά κι ας μην πλύνει κανείς τα πιάτα απόψε κι αύριο μέρα είναι. Πάντα θα υπάρχουν μέρες για να κάτσεις να πλύνεις πιάτα, οι μέρες που πραγματικά τις ζεις είναι που λείπουν από την ζωή μας.



Freedom






6 σχόλια: